Despre Noi

Despre Noi


Thaice Cream este prima unitate din București care servește înghețată sub formă de rulouri de inspirație thailandeză.

Este facută pe loc

 

Fiecare înghețată este făcut pe loc chiar în fața ochilor. Baza de înghețată împreună cu fructele sunt mixate pe blatul rece la o temperatura de -20 grade C. Datorită utilizării blatului rece în timpul preparării se formează mici particule de gheață ce o fac cu adevarat fină și cremoasă, eliminând astfel utilizarea de agenți grași și potențiatori de aromă.

Se poate personaliza

 

Dorim să împărtășim pasiunea pentru înghețată cu fiecare dintre voi și am creat două baze speciale adaptate pentru gustul și preferința fiecăruia, baza #gelato (lapte și frișcă naturală) și baza #dietectic  (orez, glucoză și fără gluten). Vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de ingrediente cu care vă puteți realiza înghețată favorită. Fiecare înghețată se poate desăvârși cu o multitudine de toppinguri savuroase, aroma va fi la fel de intensă pentru fiecare dintre ele.

Înghetată 100% naturală

 

La realizarea fiecărei înghețate sunt folosite ingrediente naturale, la baza acestei rețete stand fructele proaspete  amestecate cu alte ingrediente naturale  și… produse din lapte!  Un adevarat deliciu, și pe deasupra… natural!